Geef een persoon een gezicht

In de stamboom hebben we nu meer dan 20.000 namen in de stamboom. Bij velen van hen is er geen foto gepubliceerd. Dit komt natuurlijk omdat er veel personen in staan van voor 1900. Maar ook van na deze periode staan er veel personen in de stamboom. En juist deze personen zou ik graag een gezicht willen geven.

Vele foto’s “verdwijnen” in lades en dozen. Of soms in het ergste geval in de container. Hierdoor gaat een gezicht verloren en wellicht een gezicht die voorkomt in mijn stamboom.

Dus heb je een foto van één van je familieleden die voorkomt in de stamboom, stuur deze dan naar mij op. Dan zorg ik ervoor dat deze wordt gekoppeld aan de persoon. Via deze link krijg je meer informatie hoe je foto of foto’s naar mij kunt sturen.

Alvast bedankt!

Plaats hier je reactie

error: Alert: Website is beveiligd!!
%d bloggers liken dit: