Wij gaan Tresoar helpen

Ik ontving een telefoontje van een onderzoeker van Tresoar welke bezig is met een onderzoek naar de Nieuwestad 135. Dit naar aanleiding van de recente ontdekking door de huidige bewoners van de Nieuwestad 135 van een onderduikplaats in hun woning. Vanwege deze ontdekking heeft de eigenaar dit kenbaar gemaakt bij Tresoar. Verder heeft de eigenaar ook contact gezocht met mij dit weer naar aanleiding van diverse reportages op deze website. Hierom ben ik afgelopen november op bezoek geweest en mocht ik met eigen ogen deze schuilplaats aanschouwen. Uiteraard heb ik hiervan foto’s gemaakt en zijn deze geplaatst op deze website.

Tresoar heeft mij en mijn familie gevraagd om mee te willen werken aan het in beeld brengen van het verhaal over de Nieuwestad 135 te Leeuwarden en zijn voormalige bewoner Wolf Salomon. Uiteraard gaan wij hieraan mee werken. Het is juist van belang dat deze informatie voor de toekomst bewaard blijft.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen plaats ik dit op de website!

Plaats hier je reactie

error: Alert: Website is beveiligd!!
%d bloggers liken dit: