Aanleveren documenten

Kan ik documenten aanleveren?

Ja graag zelfs! Ik ben altijd opzoek naar documenten, filmpjes, geluidsopnames of foto’s. Al deze bestanden koppel ik aan de personen die voorkomen in de stamboom. En archiveer deze dan in mijn archief en worden ook gepubliceerd op mijn website.

Kan ik het materiaal laten scannen

Wanneer je geen afstand wilt doen van de documenten maar je wilt deze wel delen op de website. Dan kun je deze documenten naar mij toe sturen. Zodra ik ze gescand heb stuur ik de documenten weer terug. Wanneer je in de omgeving van Leeuwarden woont ben ik bereid deze op te halen en terug te brengen.

Documenten zelf scannen

Wanneer je beschikt over een scanner dan kun je ook zelf de documenten scannen. Zorg ervoor dat de glasplaat schoon is en scan met een hoge resolutie minimaal 300 dpi. Je kan het bestand opsturen via onderstaand formulier. Mocht het om grote aantallen gaan dan kan het ook worden aangeleverd via een CD-ROM of USB stick. Deze kan dan per post naar mij worden toegezonden. Mocht je niet in het bezit zijn van een USB stick dan kan ik deze toesturen. Deze USB stick blijft eigendom van Familiestamboom.frl.

Gebruik aangeleverde materiaal

Het aangeleverde materiaal wordt met bronvermelding (indien bekend) en voorzien van watermerk gepubliceerd op de website.

Materiaal aanleveren per post

Adres: Familiestamboom.frl p/a Gerben Colmjonwei 29, 8915 GG Leeuwarden

Materiaal aanleveren per mail    Voorwaarden (verplicht)    error: Alert: Website is beveiligd!!