Verwerking genealogische data

De informatie op deze site is grotendeels ontleend aan openbare bronnen of is met toestemming van betrokkenen verstrekt en is veelal ook buiten deze site publiekelijk beschikbaar. De gepresenteerde informatie bevat gegevens die ontleend zijn aan klappers, bronbewerkingen op internet of verkregen van derden. Lang niet alle gegevens heb ik in de originele bronnen kunnen verifiëren. Onjuistheden sluit ik dan ook niet uit. Bij constatering van onjuistheden ontvang ik graag een mail, zodat dit kan worden aangepast.

Software

De genealogische gegevens worden verwerkt met de software van The Next generation (TNG) van Darryl Lythgoes. Deze website is opgebouwd met WordPress en TNG en draait bij One.com. Website is beveiligd met SSL. 

Privacy

Ik heb niet alle informatie gepubliceerd over de diverse families in verband met privacy. In het kader van AVG is het niet toegestaan om genealogische informatie (inclusief foto’s en transcripties) te publiceren van mensen die nog leven zijn en die mij niet uitdrukkelijke toestemming hebben gegeven. Om deze redenen is informatie van personen geboren na 01-01-1923 niet beschikbaar, tenzij mij (Renze Petersohn) UITDRUKKELIJKE TOESTEMMING is verleend. Meer informatie hierover zie website Centraal Buro voor de Genealogie.

Verwerking persoonsgegevens in de stamboom

In de stamboom wordt hoofdzakelijk informatie verwerkt van personen welke zijn overleden. Ook worden er personen verwerkt waarbij het niet zeker is of deze zijn overleden. Daarnaast bevinden zich in de stamboom personen welke nog in leven zijn. Alle personen waarbij wij niet zeker zijn of deze ook daadwerkelijk zijn overleden worden niet gepubliceerd en deze worden afgeschermd. Ook wanneer men een account heeft kan men deze gegevens niet inzien.

Gendex bestand

Een gendex bestand wordt gedeeld met Stamboomzoeker & Familytreeseeker. Dit betreft alleen personen welke zijn overleden. Levende personen zullen nooit worden gedeeld met deze websites. Ook worden accountgegevens niet uitgwisseld met deze website.

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen die in de stamboom worden verwerkt worden voorzien van een watermerk. Daarnaast kunnen afbeeldingen, documenten, overlijdensberichten en krantenartikelen niet zonder een account worden bekeken. Van levende personen zijn deze helemaal niet te bekijken.

Copyright

Alle informatie op deze website is vrij te gebruiken door derden. Mits dat deze mijn website gebruikt als bron met de daarbij behorende verwijzing:

  • Bron: Familiestamboom.eu website: www.familiestamboom.eu

Alle afbeeldingen zijn voorzien van een watermerk. Mocht er sprake zijn van een publicatie en men heeft de originele foto nodig, dan kan men contact met mij opnemen. Weet dat ik geen foto’s of andere materiaal van levende personen zal delen. 

Fouten

Fouten maken is echter menselijk en daarom kan het ondanks mijn inspanningen toch voorkomen dat er onbedoeld gegevens van nog levende personen vermeld worden. Neem daarom zo snel mogelijk contact met mij op als je denkt dat gegevens van personen ten onrechte zijn opgenomen.